STANOJE NEĆE SAMO JOJIĆA I MILJKOVIĆA: Još jedan bivši fudbaler Partizana na meti crno-belih

Autor:

Sport

03.09.2020

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Humske vredno radi na jačanju tima.

RepublikaFoto: FK Partizan
Aleksandar Stanojević

Miljenik navijača Partizana, Aleksandar Stanojević, vratio se u Humsku i preuzeo je ekipu posle odlaska Sava Miloševića sa klupe crno-belih.

Prvog dana njegovog novog mandata su se pojavile informacije da u crno-belo jato želi da vrati Miloša Jojića i Aleksandra Miljkovića, koji bi bili velika pojačanja, a sada se pojavilo još jedno poznato ime u Humskoj.

Posle samo godinu dana otkako je napustio crno-bele, opremu "parnog valjka" bi ponovo mogao da zaduži Jovan Vlalukin (21), saznaje Telegraf.

RepublikaFoto: Starsport
Jovan Vlalukin

Vlalukin igra na poziciji desnog beka, a odlično se snalazi i kao štoper. Takođe, može da pokrije i mesto zadnjeg veznog.

Perspektivni defanzivac je prošao omladinsku školu Partizana, ali nije debitovao za prvi tim, već je prve seniorske korake napravio igrajući za Teleoptik. Od prošle sezone je član Metalca iz Gornjeg Milanovca, za koji je od početka sezone odigrao svih šest utakmica u Superligi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading