POZNATI DETALJI STANOJEVIĆEVOG UGOVORA: Evo koliko zarađuje u odnosu na Miloševića!

Autor: telegraf.rs

Sport

02.09.2020

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Milošević nije više trener crno-belih, njegov naslednik je Aleksandar Stanojević, a poznato je i kolika će biti primanja novog šefa stručnog štaba "parnog valjka".

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Stanojević, koji se vraća u klub posle osam i po godina i kojeg su navijači Partizana obožavali tokom prvog "mandata", preuzeće i zvanično tim u sredu kada bude bio predstavljen na konferenciji za medije.

Od kluba se oprostio i Milošević porukom koju je poslao navijačima i novom treneru crno-belih, a sada je jasno i pod kojim uslovima stiže njegov naslednik.

Stanojević će potpisati ugovor na dve godine sa Partizanom, prema saznanjima "Telegrafa". Ovaj ugovor biće vredan blizu 600.000 evra, pošto će Stanojevićeva godišnja plata iznositi oko 300.000 evra.

To znači da će novi-stari trener crno-belih zarađivati oko 25.000 evra mesečno, što je u rangu plate koju je do sada imao Milošević, ali i njegov prethodnik Miroslav Đukić, napominje "Telegraf".

Naravno, ovo se odnosi samo na osnovna primanja i nikakvi bonusi nisu uračunati, a njih će naravno biti spram ostvarenih rezultata. To se odnosi na domaće trofeje, ali i uspehe na evropskoj sceni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading