(VIDEO) DOGOVOR JE BIO POSTIGNUT: Samo zbog OVOGA Stanojević nije postao selektor Srbije!

Autor:

Sport

01.09.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac "Grobara" se vratio na klupu Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Aleksandar Stanojević, novi trener Partizana, biće predstavljen u sredu u Humskoj, a svojevremeno je malo falilo da postane i selektor Fudbalske reprezentacije Srbije.

Naime, 2014. godine, on je postigao načelan dogovor sa tadašnjim predsednikom FSS Tomislavom Karadžićem o preuzimanju nacionalnog tima, ali je taj angažman u poslednjem momentu "stopiran".

Kao razlog, beogradski mediji su naveli uvredljivo skandiranje prema Crvenoj zvezdi priliko proslave pobede u 140. "večitom derbiju". Tada je na stadionu Partizana "parni valjak" slavio sa 1:0, a strelac gola odluke bio je napadač Prins Tejgo.

Kako su crno-beli proslavili pobedu, možete se podsetiti u video snimku.

- Tačno je da sam bio u pregovorima sa savezom, ali sam izašao iz te priče - otkrio je tada Stanojević na pitanje da li je kandidat za klupu "orlova".

Podsetimo, on je u prvom mandatu sa Partizanom osvojio dve titule prvaka Srbije, a postao je i prvi srpski trener koji je uveo jedan domaći klub u Ligu šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading