TUMBAKOVIĆ O BANETU: Imam svoje ljude od poverenja i ne zanima me šta kaže Ivanović

Autor:

Sport

02.09.2020

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije odgovorio na pitanje o bivšem kapitenu "orlova".

RepublikaFoto: Starsport
Ljubiša Tumbaković

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak od 20.45 gostuje Rusiji u prvom kolu Lige nacija. Dan uoči utakmice selektor "orlova", Ljubiša Tumbaković, govorio je na video-konferenciji za novinare.

Ruske novinare je zanimalo da selektor  oceni spremnost srpskih reprezentativaca za prvi meč u ovoj godini.

- To je jedno filozofsko pitanje. Mi treneri imamo uvid u njihovu fizičku pripremu tek kada dođu na pripreme. A oni se trenutno uglavnom nalaze u pripremnom periodu - rekao je selektor Srbije.

Njih je još interesovalo da li se Tumbaković čuo sa Branislavom Ivanovićem, s obzirom na to da veliki broj njegovih doskorašnjih saigrača iz Zenita nastupa za Rusiju.

- Ne, nisam imao kontakt sa Ivanovićem, nisam razgovarao ni sa Despotovićem (koji igra za Rubin) o tome i to ne radim. Imamo svoju skauting službu, pratili smo njihove igrače i mislim da imamo uvid u njihovu formu i način igre.

RepublikaFoto: Starsport
Branislav Ivanović u dresu reprezentacije Srbije

Potom je bio upitan da prokomentariše kvalitete i mane Rusa.

- Oni su jako dobra reprezentacija koja je svoj kvalitet pokazala na Svetskom prvnetvu. Imaju zajedništvo, iskustvo, igrače koji se nalaze u zrelim, lepim godinama. Sigurno su trenutno jedna od najboljih reprezentacija - istakao je Tumbaković.

 

 

 

Rusija će biti oslabljena neigranjem Aleksandra Golovina i Alekseja Mirančuka.

- Oni su sjajni igrači, sigurno će puno nedostajati, ali ruska reprezentacija ima mnogo dobrih igrača koji sve mogu da nadomeste i sigurno da nam neće biti lako.

Za kraj, novinare je zanimalo kakvu Srbiju možemo očekivati u Moskvi.

- Neću to naravno reći, to je deo naše strategije.Kada sve prođe imaćemo konferenciju pa možemo da pričamo o svemu - završio je Tumbaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading