ATALANTA KOKETIRA SA NEKOLIKO SRBA: Bivši igrači Zvezde na skeneru italijanskog velikana!

Autor:

Sport

02.09.2020

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atalanta se ove sezone dokazala na terenu, a vreme je da se učine neki veliki koraci i na transfer pijaci!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Okršaj Dibale i Lazovića

Italijanski klub se u ovom prelaznom roku dovodi u vezu sa više srpskih fudbalera, ali za sada nije bilo konkretnih ponuda.

Najpre se pominjao Željko Gavrić iz Crvene zvezde za koga je Atalanta navodno bila zainteresovana kao zalog za budućnost i da bi ga najprec poslala u neki manji klub na pozajmicu, ali prema poslednjim informacijama od toga nema ništa, pošto je mlada nada srpskog fudbala pred vratila Fiorentine.

Mnogo ozbiljnije je interesovanje za Marka Grujića, videćemo šta će od toga biti, to bi bio jedan od najvećih Atalantinih transera ovog leta, ali tu se spisak naših igrača za koje su zainteresovani u Bergamu ne završava.

''Gazeta delo Sport'' prenosi najnovija saznanja da je na meti Atalante i krilni fudbaler Verone, bivši kapiten Crvene zvezde Darko Lazović, kao zamena za Hatebura u slučaju njegovog odlaska.
Osim Lazovića se kao alternativa pominje i Faraoni, pa će Atalanta biti u centru pažnje naše javnosti do kraja leta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading