NAŠLI SE NA SREDINI: Plata nije bila problem, evo šta je Kolarov zahtevao od Intera!

Autor:

Sport

02.09.2020

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Srbije Aleksandar Kolarov je dogovorio uslove sa Interom!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Kolarov

Plata iskusnog srpskog defanzivca će iznositi 3.000.000 po sezoni što je više nego odlično za fudbalera koji u novembru puni 35 godina

Kolarov je tražio ugovor na dve sezone, na kraju je morao da pristane na formulu 1+1. Druga sezona je dakle opciona, zavisiće od toga koliko će iskusni levi bek igrati u ovoj prvoj.

Nešto će zaraditi i Roma, spekuliše se 2.000.000 na ime obeštećenja, nije mnogo u današnje vreme, ali bolje išta nego ništa.

Nerazuri sad idu po Artura Vidala, Čileanac prvo treba da raskine ugovor sa Barselonom, jer Inter neće platiti ništa osim možda nekog simboličnog obeštećenja poput recimo onih 1.500.000 evra koliko je Sevilja dala za Ivana Rakitića. Onda sledi i potpis sa Interom.

Velika želja Antonija Kontea je i dolazak N’Gola Kantea, ali kako Čelsi traži oko 60.000.000 evra Inter o tom poslu ne može ni da razmišlja dok ne proda bar nekoliko igrača. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading