SMUČILI SU MU SE: Pantelić OPLEO po Zvezdi, Partizanu i Vojvodini

Autor: Tanjug, Republika

Sport

01.09.2020

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da bi čelni ljudi crno-belih, kao i beogradskih i novosadskih crveno-belih trebalo da se pozabave načinom na koji vode svoje klubove, a ne da se kriju iza FSS i Sudijske organizacije.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Pantelić

Potpredsednik i član Izvršnog odbora Fudbaskog saveza Srbije (FSS) Marko Pantelić rekao je da "večiti rivali" ne treba da traže alibi za loše rezultate u Fudbalskom savezu i sudijama.

- Prvo je sa saopštenjem izašla Crvena zvezda, a onda Partizan i Vojvodina, klubovi su u strahu od eventualnih neuspeha i onda napadaju FSS i sudijsku organizaciju tražeci alibi za te svoje neuspehe. Stvaraju negativnu atmosferu i mržnju prema drugim klubovima i Fudbalskom savezu. Na kraju bih poručio onima koji prave ta saopštenja da više vode razana kako upravljaju svojim klubovima, a ne da traže krivce za neuspehe u FSS i Sudijskoj organizaciji - rekao je Pantelić gostujući na RTS televiziji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading