ANALIZA ZBOG KOJE ĆE "GROBARI" POBESNETI: Oglasio se ekspert, ocenio svaki DETALJ suđenja u Novom Sadu!

Autor:

Sport

31.08.2020

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura se ne stišava.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Vojvodina - Partizan

Sudijski ekspert Igor Radojičić analizirao je sporne situacije sa jednog od dva derbi meča šestog kola Superlige Srbije odigranom na stadionu "Karađorđe", u kome je Voša savladala Partizan sa 3:2, posle preokreta.

Radojičić smatra da je glavni arbitar Srđan Jovanović dobro delio pravdu u Novom Sadu, a pogrešio je samo u jednoj situaciji, kada nije dosudio faul Saničanina nad Sadikom, ali je tom prilikom propustio da pokaže igraču domaćih "samo" žuti karton.

Na početku penal koji je tražila Vojvodina u 4. minutu posle starta golmana Partizana na Vukadinoviću.

- Nije bio penal. Zato što je golman Partizana startovao na loptu. Odigrava na loptu, ja kontakt tu ne vidim. Odlična odluka.

On je analizirao i duel Sume i Drinčića, nakon koga je ofanzivni vezista Partizana "pocrveneo".

- U pravu je. Ono što je uradio Drinćić, spada po pravilima u bezobzirnost, a ono sto je Suma uradio je nasilno ponašanje. Imamo tu još jedan lakat, ne tolikog intenziteta od strane Sume. Drinčić za bezobzirnost žuti, Suma za nasilnost crveni. Odlično je rešio i ovu situaciju - smatra Radojčić

Radojičić kaže i da igranje rukom Makija Banjka u svom šesnaestercu po novim pravilima nije penal.

- Deo ruke je bliži ramenu, nova pravila kažu da taj deo koji je paralelan sa pazuhom nije kažnjiv. Dakle, nema penala za Vojvodinu.

Za kraj, on je prokomentarisao i duel Sadika i Saničanina, zbog koga je Savo Milošević sudiju Jovanovića gađao flašicom za vodu, pa zaradio isključenje.

- Jako specifična situacija. Odbrambeni igrač je izbio loptu, ali je nakon toga načinio i prekršaj. Jeste bio prekršaj za žuti karton zbog obećavajućeg napada - zaključio je Radojičić.

Sve sporne situacije možete pogledati u izveštaju sa utakmice, koji se nalazi u videu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading