ISPISAĆEMO ISTORIJU: Moldavci PRETE Partizanu pred okršaj u kvalifikacijama za LE!

Autor:

Sport

31.08.2020

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sfintul se čini kao rival po meri vicešampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Fudbaleri Partizana imali su sreće prilikom izvlačenja parova za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su izbegli bugarski CSKA i rumunski Botošani, a dobili su ekipu Sfintul iz Moldavije.

Moldavci pucaju od samopouzdanja pred okršaj sa crno-belima>

- Opet nam je došao veoma moćan protivnik, Partizan, vrhunski tim, sa velikim evropskim iskustvom. Ipak, podsetim bih da smo već bili potcenjeni ranije, ali smo prošli prepreke i iznenadili mnoge. Dakle, i protiv Partizana, pogotovo kada igramo kod kuće, daćemo sve na terenu, gde smo spremni da dostavimo novi istorijski rezultat - rekao je trener Sfintula Sergej Čebotari.

- Sve je moguće ako dati dušu, mi smo spremni da obradujemo navijače - dodao je.

Generalni direktor kluba Petru Ojog veruje da su crno-beli teži protivnik od BATE-a i Škendrije.

- U ovoj fazi svi timovi su jaki. Da, priznajem, voleli bismo BATE-a ili Škendije, kada Partizan, prema Transfermartku, ima mnogo skupljih od našeg. Ali već je dokazano, na terenu ne odlučuje novac, već igrači, a u svakom meču bez obzira na protivnika obe strane kreću sa podjednakim šansama. I najbolji primer ovoga je naša pobeda protiv Šahtjora iz Soligorska - rekao je Ojog i napomenu.

- Ima jedna stvar, Sfintul ne izlazi na terenu da izgubi - zaključio je funkcioner Sfintula.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading