IGRAČ VOŠE GRMI: Mi smo OŠTEĆENI, a ne Partizan!

Autor: Maxbetsport, Republika

Sport

31.08.2020

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravo u metu.

RepublikaFoto: Starsport
Miljan Vukadinović

Miljan Vukadinović, fudbaler Vojvodine, rekao je za "Maxbetsport", da je Vojvodina zasluženo savladala Partizan za 3:2. On je dodao da su Novosađani oštećeni za penal na startu susreta, kada ga je srušio golman crno-belih Popović.

– Biću iskren, uspeo sam da se izborim za loptu između dva štopera i da pobegnem. Proturio sam loptu kroz noge golmanu Popoviću i on me je udario. Postoji rasekotina na nozi koja o tome svedoči. Nije mi pomogao ni kostobran. Ne želim da grešim dušu, ali rasekotina na nozi sve govori. Sudija je odlučio da ne pokaže na penal i o tome on sam odlučuje. Nije sviran penal ni kada je Banjak rukom odbranio gol, ali to ostavljam sudijama. Ne znam zbog čega je Savo onako reagovao, ali to je problem Partizana. Suma je zaslužio crveni karton, saigrači su mi rekli i da je pomoćnik sa desne strane video njegovo udaranje laktom u glavu Drinčića – iskren je bio Vukadinović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading