MILOŠEVIĆEVIM SKANDALIMA NEMA KRAJA: Savo, vreme je za psihoterapeuta!

Autor:

Sport

01.09.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana ima nedostatak tolerancije prema svima, preporučio bih mu odlazak kod psihoterapeuta - kaže dr Zoran Milivojević.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Savo Milošević

Zbog svog više nego skandaloznog i divljačkog ponašanja Savo Milošević (46) ponovo je tema broj jedan u srpskom fudbalu! Posle situacija u kojima se našao trener Partizana jedna stvar je potpuno jasna, vreme je za posetu psihijatru ili stručnjacima koji njegove ispade besa mogu da neutrališu. Nekadašnji proslavljeni internacionalac i reprezentativac naše zemlje od početka rada na klupi crno-belih više je napravio problema voljenom klubu nego što je pomogao.

O analizi Savinog ponašanja za Srpski telegraf govorio je psiholog Zoran Milivojević.

- Smatram da gospodin Milošević ima nedostatak tolerancije prema svima i da zato misli da je uvek oštećen i da nije u pravu. Preporučio bih mu odlazak kod psihoterapeuta, to je najbolji lek za njegovo ponašanje - rekao je naš sagovornik.

Poslednja u nizu predstava 46-godišnjeg stručnjaka bila je tokom vikenda u Novom Sadu, gde je flašicom gađao glavnog sudiju Srđana Jovanovića zbog nezadovoljstva oko suđenja, zatim je usledilo logično isključenje, a na putu do tunela šutnuo je i polomio mikrofon. Sve je to uticalo na njegove izabranike, koji su posle preokreta poraženi od Vojvodine sa 3:2.

Ipak, ovo nije prvi slučaj kojim je Savo Milošević pokazao da ima prekratki fitilj, a epizode ludila videli smo na pripremnim utakmicama protiv Vitorula (22. januar), gde je povukao ekipu s terena, dok je nedelju i po dana kasnije uleteo na teren u Kataru protiv Spartaka iz Moskve.

Na prijateljskom meču u Užicu protiv Zlatibora verbalno je napao glavnog sudiju Marka Stojkovića rečima: "Nemoj da me zaje*avaš, bezobrazniče. Pi*ka vam materina svima."

 

Svi ispadi Save Miloševića

Partizan - Vitorul  22. januar 2020.

Povukao ekipu s terena zbog nedosuđenog penala

Partizan - Spartak Moskva 8. februar 2020.

Uleteo na teren, isključen na pripremnoj utakmici

Zlatibor - Partizan 22. jul 2020.

Vređao sudije, psovao, a zatim napustio klupu

Vojvodina - Partizan 30. avgust 2020.

Gađao sudiju flašicom, šutnuo i polomio mikrofon

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading