STIŽE NEOČEKIVANA LOVA NA "MARAKANU"!

Autor:

Sport

25.08.2020

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom blistavog izdanja u Ligi šampiona za omladince, pažnju fudbalske javnosti skrenuo je talentovani igrač Crvene zvezde Luka Velikić.

RepublikaFoto: Starsport
Foto: Ilustracija

U tom periodu, momak rođen 1. januara 2001. godine, bio je u grupi najvećih aduta tadašnjeg trenera juniora crveno-belih Bratislava Živkovića, da bi u međuvremenu odličnim partijama u drugom timu Valensije, skrenuo i pažnju španskih klubova.

Prethodnu sezonu Luke Velikić je odigrao u Valensiji kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde. Postojala je otkupna klauzula, ali mladi fudbaler je prelomio i odlučio da potpiše trogodišnji ugovor sa Osasunom!

 

Кlub iz Pamplone je već postigao dogovor sa Crvenom zvezdom. Srpski šampion, čije je Velikić dete, dobiće procente od naredne prodaje.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Velikić

Ovaj fudbaler može da igra i na poziciji napadača, skrenuo je dobrim učinkom u dresu mladog tima "slepih miševa". Naime, Velikić je do pauze, izazvane pandemijom koronavirusa, dao sedam golova i imao veliki broj asistencija. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading