DA, ISTINA JE: Ljubimac "Delija" potvrdio da je blizu povratka u Beograd!

Autor:

Sport

23.08.2020

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši bek Crvene zvezde Luis Ibanjez je progovorio o mogućem povratku u Superligu.

RepublikaFoto: Starsport
Ibanjez blizu povratka u Srbiju

- Imam ugovor još godinu dana, ali kako vidite, mene  tu nema- rekao je popularni Lučo u razgovoru za "Mondo" povodom interesovanja dva beogradska kluba, za koje se nezvanično zna da su Voždovac i Čukarički.

Transfer Luisa Ibanjeza u mostarski Zrinjski odjeknuo je prošle godine kao bomba u BIH, pa i šire, ali nekadašnji fudbaler Dinama i Crvene zvezde praktično nije ni pošteno oznojio dres "plemića".

Da tamo "gde ima dima ima i vatre" potvrdio je u izjavi za "Mondo" i sam Ibanjez, iako nije želio da govori o kojim klubovima je reč.

- Tačno je da ima interesovanja, ne mogu da kažem koji su klubovi u pitanju, ali tačno je da me zovu i da smo već razgovarali. U kontaktu sam s njima, ali ne mogu da kažem da li ću da idem u Srbiju ili ne. Ja sam igrač Zrinjskog i još sam tu. U klubu još ništa nisam dogovorio, ali kako vidite, mene u zadnja tri, četiri vikenda nema...- rekao je Ibanjez.

 

Govoreći o svom statutu u Zrinjskomi Ibanjez je između redova dosta rekao o mogućnosti da prihvati ponudu i ponovo zaigra u Srbiji.

- Ja treniram sa ekipom već tri sedmice. Još pre utakmice sa Borcem počeo sam normalno da treniram, ali nema me u ekipi zbog odluka trenera. Imam ugovor još godinu dana, ali kako vidite mene tu nema. Znači da nešto nije tu dobro- istakao je popularni Lučo.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović

Ugovor sa Zrinjskim veže ga još godinu dana, pa je u slučaju nekog transfera potrebno da prvo reši taj "problem".

- Ja treniram, igrač sam kluba, treniram kao bilo koji drugi igrač i ovde- rekao je Ibanjez, ali teško je verovati da će tako biti sve do narednog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading