IZNENADA: Napadač napustio Zvezdu i otišao u Nemačku!

Autor:

Sport

24.08.2020

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Crvene Zvezde Njegoš Kupusović potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa nemačkim drugoligašem Ajntrahtom iz Braunšvajga.

RepublikaFoto: Starsport
Marakana

Ajntraht je danas saopštio da je sa talentovanim napadačem Kupusovićem, koji igrao na pozajmici u klubu nemačke druge lige Ercgebirge Aue, potpisao ugovor do 30. juna 2022. godine.

- U Njegošu sa njegovih 19 godina vidimo izuzetno talentovanog i vrlo čvrstog napadača, koji je u već u klubu Aue prikupio prva iskustva u drugoj ligi i sada može da uskoči medju prvih jedanaest", izjavio je sportski direktor Ajntrahta Peter Folman - preneli su nemački mediji.

Kupusović je nastupao za različite omladinske selekcije Srbije, a u tri kratka nastupa za Ergebirge Aue postigao je jedan pogodak. Ekipi Braunšvajga će se priključiti kada uspešno prodje dva testa na korona virus, naveo je nemački klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading