GDE ĆE IM DUŠA? Kardif bez imalo savesti prevario porodicu Emilijana Sale!

Autor:

Sport

22.08.2020

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Porodica preminulog argentinskog fudbalera Emilijana Sale tvrdi da Fudbalski klub Kardif, nesuđeni Salin klub, nije uplatio novčanu pomoć koju je obećao kao donaciju nedugo pošto je beživotno telo fudbalera pronađeno u olupini aviona.

Emilijano Sala

Podsetimo, Sala je tragično izgubio život u januaru 2019. godine pošto je avion kojim je leto za Kardif sa kojim je trebalo da potpiše ugovor pao u Kanal Lamanš. Pilot privatnog aviona i Sala su na mestu ostali mrtvi, a njihova tela su nađena nedeljama kasnije.

Salin bivši klub Nant je i dalje u sporu sa Kardifom u vezi sa obeštećenjem, Velšani ne žele da plate Francuzima transfer fudbalera, jer ovaj, kako tvrde, nije još bio potpisao ugovor, dok druga strana ima svoje argumente zbog čega bi trebalo da dobije svih 19 miliona evra.

U međuvremnu, oglasio se advokat porodice i tvrdi da ni porodica nije dobila obećani novac.

- Kardif je kontaktirao porodicu zbog donacije, ali su se oni tada vratili u Argentinu bez novca - kaže advokat Salinih.

 

 

 

- Nisu pojasnili zbog čega nisu uplatili. U januaru smo čitali da je porodica srećna i zadovoljna jer su sve dogovorili sa Kardifom, ali to nije bila istina. Želimo da naglasimo da su izigrali porodicu, nisu dobili nikakav novac u veoma teškoj finansijskoj situaciji po njih.

Advokat je podsetio da je Kardif nedugo psole obajve smrti Sale obećao uplatu određene sume novca Salinoj porodici kao pomoć u teškom trenutku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading