NEVEROVATNO SVEDOČENJE: Trener pao kao pokošen, nevremena nije bilo!

Autor: Večernje novosti

Sport

18.08.2020

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener mlađih katerogija Jagodine Stefan Pavlović (28) nalazi se u komi nakon što ga je ovog utorka uradio grom na pomoćnom terenu gradskog stadiona u ovom gradu

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nalazi se na aparatima, a lekari Opšte bolnice u Jagodini bore se za njegov život. Doktori kažu da je veoma važno što su mu njegove kolege odmah dale veštačko disanje.

- Na terenu sam bio sa još četvoricom trenera i preko 50 dece. Trenirali smo, jer nije bilo grmljavine, ni nevremena. Stefan je trenirao decu uzrasta od 9 i 10 godina. Odjednom je udario samo jedan grom i to pravo u Stefana. On je odmah pao. Svi smo bili u šoku, ali smo brzo reagovali. Pritrčali su svi treneri i neki roditelji, davali su mu veštačko disanje i ukazali prvu pomoć. Roditelji su utrčali na teren da bi uzeli svoju decu, a deca su potrčala ka roditeljima. Hitna pomoć je došla za pet-šest minuta i odmah su ga odvezli u Opštu bolnicu – navodi za "Novosti" trener mlađih selekcija FK Jagodina Goran Jović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milos

19.08.2020 15:28

A mobilni u dzepu od trenerke.