KO VISOKO LETI, NISKO PADA: Ma, kakva Zvezda! Trener Tirane najavio ČUDO, ismeva ga cela Evropa!

Autor:

Sport

22.08.2020

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči susreta na stadionu "Er Albanija".

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje igrača Crvene zvezde

Endubuisi Egbo, trener Tirane, oduševljen je uspesima svog tima, a u razgovoru za "ESPN" istakao je da cilj albanskog prvaka nije samo prolaz protiv Crvene zvezde, već "plasman u grupnu fazu Lige šampiona".

- Naš cilj jeste da se plasiramo u grupnu fazu Lige šampiona. Kada tamo dođemo onda ćemo postaviti novi cilj. Nijednom albanskom timo to nije uspelo, nadam se da ćemo mi biti prvi. Bilo bi to zaista veliko dostignuće za albanski fudbal - poručio je Egbo.

On priželjkuje i novi titulu prvaka Albanije...

- Liga počinje tek 12. septembra, još igramo Ligu šampiona, na to smo koncentrisani... Ima vremena. Očekujemo još neka pojačanja iz Afrike. Teško to sada ide zbog pandemije koronavirusa. Da li ćemo opet biti šampioni? To samo Bog zna. Ali nadam se da možemo da ponovimo taj uspeh. Verujem u svoj tim - podvukao je Egbo.

Podsetimo, Crvena zvezda gostuje Tirani na stadionu "Er Albanija" u utorak u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, a meč će se igrati bez prisustva publike zbog pandemije koronavirusa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading