GOLČINA PA IZMENA ZBOG POVREDE: "Delije" STREPE, poznato da li će Ben igrati u Tirani!

Autor:

Sport

22.08.2020

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda slavila nad Rpoleterom.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje El Fardu Bena sa saigračima

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca doneo je pobedu aktuelnom srpskom šampionu na gostovanju Proleteru u Novom Sadu, ali je potom zamenjen od strane trenera Dejana Stankovića zbog povrede.

Napadač sa Komora ima problem sa nategnućem lože, ali srećom ne radi se o ozbiljnijem problemu. Moraće da miruje dan, ili dva, ali se očekuje da bude u startnoj postavi u utorak u prestonici Albanije na meču prve runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Koliko je Ben važan za crveno-bele pokazuje i učinak. On je na prvih šest mečeva u sezoni postigao čak šest golova, a efikasan je praktično od kako je stigao u Ljutice Bogdana iz Olimpijakosa. Dobra vest za Stankovića je da je potpuno zdrav i vezista Seku Sanogo, a Zvezda je trijumfom na "Karađorđu" potvrdila maksimalan učinak u prvih pet superligaških kola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading