OTKRIVENO U EVRO: Albanci dobijaju BASNOSLOVNU premiju za prolaz protiv Zvezde!

Autor:

Sport

21.08.2020

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se poznati novinar i otkrio detalje.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona gostuju Tirani, a za albanskog šampiona spremljene su premije u visini od čak 200.000 evra ukoliko eliminišu crveno-bele.

– O utakmici sada najviše pišu mediji u Skoplju i Prištini. Mislim da će od danas početi o Crvenoj zvezdi da se govori i u Albaniji. Sportski mediji se trenutno još time ne bave. Samo je trener Tirane, Emanuel Egbo, komentarisao oko utakmice, da je Bog uz njih. Dok je predsednik Refik Haljilji obećao 100.000 dolara za tim, ukoliko pobede Dinamo. To je bilo pre utakmice, a siguran sam da će to udvostručiti za eventualnu pobedu protiv Zvezde. Utakmica će biti na stadionu u Tirani – istakao je Kosta Grilo, tamošnji komentator.

On je dodao da je pre 90-ih godina u Albaniji veliki broj stanovnika navijao za Crvenu zvezdu, Partizan, Hajduk, Dinamo, Vardar i Budućnost.

– Mnogi ljudi u Albaniji su pre devedesetih godina bili vatreni navijači klubova nekadašnje SFRJ, kao što su Crvena zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk, Vardar ili Budućnost. Volim Duleta Savića i zato navijam za Zvezdu. Moja generacija u Albaniji volela je da gleda fudbal, košarku ili odbojku kada su igrali timovi iz bivše Jugoslavije – rekao je za Albance kontroverzni komentator.

Meč Tirane i Crvene zvezde igra se u utorak od 20 časova. Tim koji prođe dalje plasiraće se u treće kolo kvlafikacija za Ligu šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading