KONAČNO: Zvezda naplaćuje procente od Grujića! Evo koliko para stiže na "Marakanu"

Autor:

Sport

21.08.2020

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da fudbaler Liverpula za stalno promeni sredinu.

Marko Grujić

Marko Grujić je pre četiri godine prešao iz Crvene zvezde u Liverpul za sedam miliona evra i deset posto od naredne prodaje, a izgleda da je konačno došlo vreme da crveno-beli naplate te procente.

Talentovani vezista je prethodne dve godine mproveo na pozjamici u Herti iz Berlina i potpuno se afirmisao, pa Jirgen Klop sada vidi idealnu priliku za prodaju reprezentativca Srbije, jer ,ruku na srce, za njega nema mesta na "Enfildu".

Engleski mediji navode da je čak šest klubova zainteresovano za Grujića, četiri bundesligaška i dva iz Premijer lige, ali pol poziciju ima berlinska Herta, jer je Marko već upoznat sa klubom u kom je proveo dve sjajne sezone.

Osim Herte, za grujića su zainteresovani Ajntraht iz Frankfurta, Borusija Menhengladbah i Verder iz Bundeslige, kao i Kristal Palas, odnosno Aston vila iz Premijer lige.

Englezi navode da bi početna cena za Grujića mogla da iznosi 22 miliona evra, ali s obzirom na broj ekipa koje ga žele, cena bi mogla i da poraste. Što se Crvene zvezde tiče, to znači da bi se u kasu šampiona Srbije slilo najmanje 2.200.000 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading