Potpredsednik SAD: Pobeda Demokrata bi srušila našu ekonomiju i izazvala nasilje na ulicama!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

21.08.2020

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SAD Majk Pens izjavio je danas da bi pobeda kandidata Demokratske stranke Džoa Bajdena na novembarskim predsedničkim izborima zemlji donela ekonomski slom i dalje građanske nemire na ulicama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Pens

Kako navodi Rojters, republikanac Pens je time uzvratio na oštre kritike koje su na račun aktuelnog predsednika Donalda Trampa izrečene na nacionalnoj konvenciji demokrata, na kojoj je Bajden juče i zvanično postao njihov predsednički kandidat.

- Demokrate nude viziju ove zemlje kojom bi naša ekonomija bila srušena i kojom bi bila promovisana vrsta politike koja bi dovela do daljeg nasilja na našim ulicama - izjavio je Pens u jednom od nekoliko intervjua koje će emitovati Trampu naklonjena medijska kuća Foks njuz.

Tramp, koji, prema mnogim predizbornim anketama, po podršci u javnosti zaostaje za Bajdenom, nastoji da obezbedi drugi predsednički mandat u situaciji kada su SAD suočene sa ekonomskom krizom i velikim porastom broja nezaposlenih.

Takve prilike su, kako tvrde demokrate, rezultat Trampovog neuspelog odgovora na pandemiju korona virusa, koja je u SAD odnela više od 170.000 života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading