RAZBIĆE IH 3:0 DOK SE NE OKRENU: Velika LEGENDA šokirala prognozom finala, Bavarci očima ne veruju!

Autor:

Sport

20.08.2020

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale Lige šampiona zakazano za nedelju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje igrača Bajwerna na meču sa Lionom

Fudbaleri Bajerna savladali su Lion sa 3:0 čime su se plasirali u finale Lige šampiona, gde ih čeka PSŽ. Slavni engleski defanzivac Rio Ferdinand očekuje trijumf Parižana u velikom finalu i veruje da će oni "iskoristiti mane Bavaraca".

- Bajernova ekipa je tako postavljena da visoko pritiska protivnika kako bi osvojila lopta. Time se otvara prostor u odbrani. Kritikovali smo Gvardiolu što je promenio taktiku protiv Liona, ali sada tražimo od Flika da promeni stvari. Ako Mbape, Nejmar i Di Marija budu u prilikama u kojima su bili igrači Liona, Bajern će da gubi s 3:0 pre nego što kaže “bu” - ocenila je legenda Mančester junajteda koja sada radi kao konsultant na "BT Sportu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rio Ferdinand

Podsetimo, i Francuzi i Nemci "trojkama" su se plasirali u finale koje je zakazano za nedelju, a Bajern je blagi favorit zbog dominantnih partija tokom nokaut faze, gde su, između ostalog, deklasirali Barselonu sa 8:2 u četvrtrfinalu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading