SAVO NA POTEZU: Da li je on rešenje za Partizanovu odbranu?

Autor:

Sport

17.08.2020

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči ključnih mečeva u novoj sezoni.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Savo Milošević

Fudbaleri Partizana upisali su dve vezane pobede u poslednja dva kola Superlige Srbije, ali odbrana "parnog valjka" i dalje ne uliva poverenje.

Trener crno-belih Savo Milošević na duelima sa Javorom (4:0) i Radnikom (2:0) izveo je štoperski tandem Uroš Vitas/Maki Banjak, a nesigurnost je bila vidljiva i u Humskoj i u Surdulici.

Banjak je letos došao iz Olimpije za 500.000 evra i čini se da će biti pojačanje za vicešampiona Srbije, a Milošević bi mogao da ga upari sa defanzivnim vezistom Aleksandrom Šćekićem. Crnogorski as je poznat po odličnom kvarenju igre rivala, ima dobar osećaj za postavljanje, a crno-beli bi sa njim u poslednjoj liniji dobili dodatan kvalitet u prenosu lopte na protivničku polovinu i organizaciji igre.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Šćekić

Vitas često greši, a to je bilo vidljivo i u Surdulici, kada se desilo pravo čudo što klub iz Humske nije primio pogodak u prvih 15-ak minuta igre. I Ivanjičani su u Beogradu imali svoje šanse, pa se postavlja pitanje da li bi Šćekić mogao kvalitetno da pokrije poziciju koja toliko "škripi" u timu. Na taj način bi se otvorio prostor za Bibrasa Natha u vezi, u tandemu sa Šćekićem, a od stranaca bi se na klupu mogli preseliti Sejduba Suma ili Takuma Asano.

Naredni meč u okviru 5. kola Superlige Srbije na programu je već u subotu kada na stadion Partizana stiže Inđija, a s obzirom na start evropskih kvalifikacija za Miloševića bi bilo dobro da raspolaže sa što više opcija u odbrani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading