TAČNO U EVRO: Nećete verovati koliko su "večiti" zaradili od prodaje igrača ovog leta!

Autor:

Sport

16.08.2020

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli prodali štopera strahinju Pavlovića Monaku za deset miliona evra još zimus.

RepublikaFoto: Starsport
Sukob igrača na "večitom derbiju"

Letnja pijaca se zahuktava, a naši najveći klubovi Crvena zvezda i Partizan nisu zaradili značajna sredstva prodajom igrača.

Naime, oni su kombinovano prihodovali tek 300.000 evra, koliko je inkasirao aktuelni srpski šampion prodajom Branka Jovičića u Ural.

Crveno-beli žele da smanje fond igrača, pa je veći deo tima na prodaju, u slučaju da stigne adekvatna ponuda na Marakanu. Sa druge strane Topčiderskog Brda ne žure. U Humskoj veruju da imaju kompletiran tim, a samo su Umar Sadik i Filip Stevanović procenjeni na oko 30 miliona evropskih novčanica u tandemu. Mladi Fića, koji u septembru puni 18 godina, nalazi sse na korak od Mančester junajteda, ali zvanične potvrde posla još uvek nema.

RepublikaFoto: Starsport
Tandem "zlatnih koka" crno-belih

Tresla se gora rodio se miš, tako bi do sada ukratko mogao da se opiše prelazni rok "večitih", bar što se zarade od transfera tiče.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baki

16.08.2020 17:28

"Partizan" i "Crvena zveda" su mala preduzeća. Nemaju oni drugog prihoda (ozbiljnijeg) osim prodaje igrača. A igrači su tog kvaliteta da je teško kontinuirano na tome zarađivati ozbiljnije pare. Tačno onako kakva nam je i privreda.