KLJUČNI ČOVEK ZA CRVENU ZVEZDU: Novak Simović može da pogura crveno-bele ka Ligi šampiona

Autor:

Sport

18.08.2020

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači tima sa "Marakane" se nadaju da će im on doneti sreću.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Simović u razgovoru sa Benom

Fudbaleri Crvene zvezde u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u utorak od 21 čas dočekuju girbtaltarsku Evropu, a da bi se treću godinu zaredom domogli elite, moraju da preskoče četiri prepreke.

Crveno-beli su apsolutni favoriti protiv Evrope, kao što će biti i u eventualnom drugom kolu na gostovanju Dinamu iz Tbilisija ili Tirani, ali bi već od trećeg kola mogli da nastanu problemi.

Naime, šampion Srbije, kako trenutno stvari stoje, u trećem i četvrtom kolu neće biti povlašćen na žrebu, pa bi u tim utakmicama moglo da bude znatno teže izabranicima Dejana Stankovića. Ipak, za povoljniji žreb u trećem kolu i dalje ima nade...

 

 

Naime, Crvenoj zvezdi su potrebne dve stvari da se dogode u skorije vreme da bi bila među nosiocima i u pretposlednjem kvalifikacionom kolu, a to su:

  • Da Lion ne osvoji Ligu šampiona.
  • Da Rejkjavik izbaci Seltik u Škotskoj u prvom kolu kvalifikacija ili da u istoj fazi Dinamo iz Bresta na svom terenu savlada Astanu.
  • E sad, što se tiče druge tačke, ako uzmemo u obzir da je prva realna (iako naravno postoji šansa da se Lion popne na krov Evrope). Pošto je maltene nemoguće da šampion Islanda napravi čudo u Škotskoj, crveno-beli gledaju ka Belorusiji, a ono što je jako interesantno je da će taj meč suditi srpski sudija Novak Simović.

    Inače, Simović je rodom iz Lovćenca, odakle je i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

    Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
    Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

    Komentari (0)

    Loading