ZVEZDA OSTALA BEZ NAPADAČA: Evo gde nastavlja karijeru

Autor:

Sport

18.08.2020

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prerastao je srpski fudbal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadion "Rajko Mitić"

Crvena zvezda je od kraja prošle sezone u potrazi za pravim golgeterom, s obzirom na to da nijedan od trenutnih napadača šampiona Srbije nije po ukusu Dejana Stankovića, ali na "Marakanu" i dalje niko nije stigao. Spominjali su se stranci Anderson Oliveira iz Familikaa i Panatinaikosov Federiko Makeda, kao i domaći igrači poput Aleksandra Prijovića i Slobodana Tedića. Ipak, nova sezona je počela, a crveno-beli nisu osvežili napadačku liniju.

Fudbaler Mančester sitija Slobodan Tedić je, kad je potpisao za "građane", ostao na pozajmici u Čukaričkom, a za narednu sezonu je htela da ga angažuje Crvena zvezda.

- Zvao me je veliki klub, ponosan sam zbog toga, interesovao se bivši prvak Evrope i sveta, gde ćete većeg priznanja… No, od samog početka ideja uspostavljanja moje saradnje sa Mančester Sitijem podrazumevala je najpre pozajmicu Čukaričkom, u čijim redovima sam se afirmisao, zbog čega sam zahvalan ljudima sa Banovog brda, potom i rastanak sa srpskim klupskim fudbalom - istakao je Tedić za Sport klub.

RepublikaFoto: Starsport
Slobodan Tedić protiv Partizana

On bi uskoro trebalo da se otisne put Mančestera gde će zadužiti opremu Sitija, bar na kratko, dok ne bude poslat na novu pozajmcu, ali u neku ozbiljniju i jaču ligu od Superlige Srbije.

- Ovih dana napuštam Novi Sad i putujem u Englesku, da se priključim Sitiju i saslušam odluku. Zašto nisam otišao ranije? Pandemija je sve poremetila, korona je umešala prste, umesto da se tamo pojavim početkom jula, ja i dalje čekam signal. Nikome se zapravo u pomenutom sedmom mesecu nije dopalo da 14 dana provedem u obaveznom karantinu, otud je put prolongiran. U Srbiji dakako nisam gubio, niti gubim vreme, u Kamenici svakodnevno radim pod nadzorom profesora Marka Stojanovića. Prijaju mi vežbe, dostigao sam zavidan nivo pripremljenosti, tako da, što se mene tiče, mogu da se upustim u konkurenciju u svakom klubu. I dalje, rekoh malopre, ne znam gde će to da bude, ali, pretpostavljam da ću do juna 2021. godine da igram u Holandiji ili Francuskoj - poručio je visoki centarfor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading