OVO NISTE ZNALI: Zvezdu večeras napadaju učitelj i poštar, ali i brat svetski poznatog fudbalera iz Premijer lige!

Autor:

Sport

18.08.2020

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda na papiru ima veoma lagan zadatak protiv gibraltarskog šampiona Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija

Ekipa Evrope je uglavnom sastavljena od igrača koji se profesionalno bave fudbalom. Ali, u ekipi ima momaka kojima fudbal nije primarno zanimanje. O tome je govorio i predsednik šampiona Gibraltara, Peter Kabezuto.

Nije prvi slučaj klubova koji se takmiče u kvalfikacijama da imaju igrače koji nisu posvećeni isključivo fudbalu.

- Neki od naših fudbalera imaju poslove sa strane, to su većinom igrači iz Gibraltara. Uglavnom su to učitelji, imamo i jednog agent za putovanja, dok je Španac Olmo Gonsales poštar. Ali većina su profesionalni fudbaleri poput Rahima Ajua (brat poznatih fudbalera Džordana i Andrea Ajua) i Lijama Vokera, koji je kapiten Gibraltara - objašnjava Kabezuto za Novosti i dodaje: 

 

 

- Igramo protiv nekadašnjeg šampiona Evrope, čast nam je što smo uopšte ovde. Došli smo da probamo da uradimo nešto kao što bi i svaka druga ekipa, ali svesni smo da mali tim igra protiv velikog - kaže Kabezuto.

Inače, dan pre utakmice fudbaleri Evrope su navijačima poručili da se ne predaju pred utakmicu na "Marakanu", uz poruku: Verujemo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading