Karlos Tevez potpisao!

Autor:

Sport

09.08.2020

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlos Tevez, argentinski veteran, koji će u februaru proslaviti 37. rođendan, ostaće, prema najnovijem ugovoru, član Boke juniors bar do leta naredne godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karlos Tevez

Na papir je uvrštena i klauzula koja podrazumeva mogućnost produženja saradnje na još šest meseci, potvrdio je njegov brat i agent Dijego putem Tvitera.

Prvi put je Tevez napustio Boku davne 2005. godine, kada je nakon tri godine proveo u prvom timu otišao put Korintijansa.

Karijera ga je dalje vodila preko Vest Hema, Mančester junajteda i Mančester sitija do Juventusa, iz kojeg se 2015. godine vratio u Argentinu.

Zadržao se godinu i po, nakon čega je otišao u Kinu, a povratak kući iz Azije usledio je početkom januara 2018. godine.

Inače, fudbalska takmičenja u Argentini su, kao i u ostatku sveta, stopirana u martu zbog pandemije koronavirusa. Profesionalni klubovi, odlukom državnih vlasti, od sutra mogu da se vrate treninzima, ali za sada nema naznaka kad bi ponovo moglo da se krene sa odigravanjem zvaničnih utakmica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading