NOVI LEVANDOVSKI? Pre mesec dana VIĐEN na Marakani, sada POTPISUJE za velikana!

Autor:

Sport

24.07.2020

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi argentinski napadač Mateo Retegi nalazi se pred transferom karijere.

RepublikaFoto: Starsport
Robert Levandovski u duelu sa Milošem Degenekom

Kako javljaju argentinski mediji, Retegi je na korak od prelaska u Porto za šest miliona evra.

On je pre mesec dana bio ponuđen Crvenoj zvezdi, a na Marakanu je trebelo da dođe na jednogodišnju pozajmicu uz pravo otkupa. Srpski šampion je odustao od te opcije, a u međuvremenu je brigu o karijeri perspektivnog napadača preuzeo legendarni Frančesko Toti.

 

 

Retegi je dao devet golova za Estudijantes, koji nije imao novca da otkupi njegov ugovor. Sada će put Portugala, gde će dobiti šansu na stadionu "Dragao" za dalji razvoj i napredak.

 

 

 

Podsetimo, crveno-beli će pokušati da dovedu Andersona Silvu, napadača Familikaa, ali realizacija ovog posla zavisi od eventualne prodaje Ričmonda Boaćija ili Milana Pavkova. Ukoliko Retegi u redovima portugalskog prvaka iskaže svoj potencijal, moguće je da se ponovi "propust" koji su svojevremeno načinili u Ljutice Bogdana, kada su propustili da angažuju jednog od najboljih napadača današnjice, Poljaka Roberta Levandovskog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading