BIVŠI TRENER PARTIZANA PRAVO U METU: Mene bi zbog OVOG smenili! Navijači u neverici...

Autor:

Sport

31.07.2020

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stevanović, Bojan Ostojić, Bibras Natho, Umar Sadik i Nemanja Miletić

Bivši trener Partizana Avram Grant dotakao se situacije u Čelsiju, koji je Premijer ligu okončao na četvrtom mestu.

Grant je poručio da je to za "plavce" ranije bio neuspeh, kao i da bi ga vlasnik Roman Abramovič poslao u Sibir u tom slučaju.

- Mislim da je ovo dobra sezona za njih, posebno s obzirom na to kako je počela i klub nije mogao da vrši transfere - prokomentarisao je Grant.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Avram Grant

- Da sam mu pre nekoliko godina rekao da četvrto mesto nije loše, onda bi me možda poslao u Sibir. Ali u trenutnoj situaciji, mislim da je ovo dobro mesto za njih - dodao je on.

Izraelac je potom pohvalio rad Frenka Lamparda.

 

- Mislim da je ovo veliko postignuće za Frenka Lamparda. Ovo mu je prva godina kao trener u Premijer ligi. Naravno, bio je igrač sa dosta iskustva, ali ne možete upoređivati fudbalera i trenera. Mislim da je Lampard odlično upravljao timom. U klubu ima puno mladih igrača. Frenk je znao kako se igra sa njima, kada ih odmoriti ili pustiti. Ovo je dobar temelj za budućnost, veoma sam zadovoljan njegovim nastupima - zaključio je Grant.

U sezoni 2007/2008, Čelsi je pod Grantovim vođstvom završio na drugom mestu u Premijer ligi i stigao do finala Lige šampiona, gde je poražen od Mančester junajteda lošijim izvođenjem jedanaesteraca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading