GOTOVO: Biser NAPUSTIO Partizan!

Autor:

Sport

31.07.2020

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Milosavljević je protekle zime pristigao na “Krov” kao pozajmljen igrač Partizana i ostavio sjajan utisak.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Situacija sa koronavirusom sprečila ga je da se u većoj meri predstavi navijačima koji podržavaju Zmajeve, ali stručni štab Voždovca je procenio da ovaj mladi igrač svojim talentom i pristupom zaslužuje da postane igrač Voždovca i tako postane deo podmlađenog tima koji se sklapa na “Krovu”.

Milosavljević je u protekoj sezoni nastupio četiri puta za Voždovac i postigao jedan velelepan pogodak u meču protiv Mačve iz Šapca.

Agilna uprava Voždovca stupila je u pregovore sa Partizanom i transfer mladog igrača rođenog 2000. godine priveden je kraju danas kada je Milosavljević stavio paraf na četvorogodišnji ugovor sa Zmajevima.

– Srećan sam što postajem deo ovako organizovanog kluba koji ima najviše ambicije. Za proteklih šest meseci mogao sam da se uverim u to kako funkcioniše klub kao Voždovac i ovo je mesto na kojem vidim svoju budućnost. Ekipa je mlada, imamo mnogo želje da kvalitetno radimo i napredujemo i nema sumnje da nas čekaju velike stvari sa Voždovcem. Svi smo spremni da se maksimalno posvetimo cilju koji smo postavili ispred sebe na početku sezone. Jedva čekam subotu i prvi meč u sezoni sa Radnikom – nije krio zadovoljstvo prelaskom u tabor Voždovca mladi igrač.

RepublikaFoto: fkvozdovac
Ivan Milosavljević u dresu "zmajeva"

Milosavljević je izdanak omladinske škole Partizana, a pre Voždovca nastupao je i za ekipu Teleoptika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading