TAKTIKA ZA KRAJ: Zvezda odradila poslednji trening na Divčibarama!

Autor:

Sport

22.07.2020

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su u poslednji trening prvog dela letnjih priprema na Divčibarama, koji je podrazumevao usavršavanje taktičkih detalja.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Trening je počeo laganim zagrevanjem i razgibavanjem neophodnim za dobru pripremu samog fizičkog rada na terenu.

Potom je, trener Dejan Stanković tim podelio u dve ekipe. Detalji taktike i svaki najsitniji deo pripreme utakmica objašnjavan je našim fudbalerima.

- Takođe, radilo se i na završnici. Svaki igrač je zauzeo svoju poziciju i kroz kratka dodavanja svi fudbaleri su završavali ispred gola. Kroz ovu vežbu videli smo i da je realizacija na visokom nivou. Potom su Zvezdine snage, podeljene u dve ekipe, igrale fudbal na skraćenom terenu. Akcenat je stavljen na iznošenje lopte i brže dodavanje", navodi se na sajtu šampiona Srbije. "Crvena zvezda se posle ovog treninga seli u Staru Pazovu gde će do 28. jula biti urađeni oni fini radovi kako bi start prvenstva protekao prema željama crveno-belih - dodaje se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading