EKSKLUZIVNO ZA SRPSKI TELEGRAF: Ćirković bez dlake na jeziku - ŠOKIRAN sam Malbašinim činom!

Autor:

Sport

15.07.2020

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši desni bek Partizana Milivoje Ćirković rekao je da je šokiran činom bivšeg saigrača Nikole Malbaše.

RepublikaFoto: Starsport
Milivoje Ćirković na meču Partizan - Bežanija

Podsetimo, prema saznanjima "Srpskog telegrafa" Malbaša je prošle srede nožem napao dilera Igora Neškovića koji je zadobio teške povrede, ali se nalazi van životne opasnosti.

Ćirković je istakao da je "šokiran" vešću o Malbašinom činu, naročito jer su bili veoma bliski dok su igrali u crno-belom dresu.

- Nisam to očekivao od njega. Šokiran sam tom vešću jer smo mi bili bliski prijatelji dok je igrao u Partizanu. Nismo se videli u skorije vreme, ali se sećam da je 2008. prestao sa fudbalom i zbog brojnih povreda tetiva. Putevi su nam se razišli, kao i mnogima u ovom poslu, a sada ne znam čime se bavi - rekao je Ćirković za "Srpski telegraf".

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Malbaša u dresu Partizana

Malbaša je karijeru počeo u Zemunu, u zimskom prelaznom reoku u sezoni 2003/2004 je potpisao za Partizan koji je vodio Lotar Mateus, a karijera mu je krenula silaznom putanjom kada je potpisao za ruski Terek. On je "okačio kopačke o klin" u kineskom Šandongu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading