Mesi asistirao, Grizman blistao, Barselona ne odustaje od titule

Autor:

Sport

05.07.2020

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone savladali su Viljareal sa 4:1 u okviru 34. kola Primere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Barselone

Ovim trijumfom Mesi i drugovi ostali su u šampionskoj trci sa Realom iz Madrida.

Već u trećem minutu 0:1 u korist Barselone. Serđi Roberto je prošao po levoj strani, uposlio Grizmana koji uspeva da savlada golmana domaćih Asenha.

Nismo dugo čekali na novi gol na današnjem meču. Viljareal je krenuo u kontru, igrao se 14. minut, Kazorla je opalio po lopti, Ter Štegen je odbranio, ali je lopta došla do Morena koji ne greši, 1:1.


Prošlo je svega šest minuta do sledećeg gola, ponovo u mreži Viljareala. Ovoga puta je strelac bio Luis Suarez, Mesi je odradio maestralan posao na sredini terena, izbacio dva igrača protivničkog tima, a potom dodao do Urugvajca koji fantastičnim šutem pogađa mrežu "podmornice".

Ako je Suarezov gol bio majstorija, šta onda reći za gol Antoana Grizmana u 45. minutu. Ponovo je Mesi odradio lavovski deo posla, odvukao dva svoja čuvara, ostavio petom loptu za Grizmana koji lobuje golmana za velikih 1:3!

U drugom delu igre nije bilo previše uzbuđenja, prvo je Mesi postigao gol koji je poništen, a potom u 87. minutu gol u mreži Viljareala, četvrti po redu danas. Postigao ga je Ansu Fati, asistencija se piše Albi.

Gosti su mogli i do petog gola, prvo je prečka Mesija iz slobodnjaka sprečila Barsu, potom i čudesni Serhio Asenho.

Barsa se ovom pobedom probudila, ali verovatno je prekasno, ostalo je svega četiri kola do kraja prvenstva, a Real Madrid ima 4 boda prednosti.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading