BEZ ZAŠTITE! Fudbal se vratio u Humsku: Crno-beli gde su vam maske?

Autor: PREDRAG VUKOVIĆ

Sport

23.05.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakotrljala se lopta i u Humskoj! Fudbaleri Partizana su odmerili snage sa drugoligašem Zemunom u generalnoj probi pred nastavak prvenstva (30. maja protiv Mladosti) i slavili s 2:1 (2:0). Strelci za "parni valjak" bili su Umar Sadik i Lazar Pavlović, dok je Veljko Kuzmanović postigao počasni pogodak za goste u drugom delu igre.

RepublikaFoto: FK Partizan
U Partizanovoj loži bez maski!

Osim fudbala, u prvi plan je iskočilo to što crno-beli nisu nosili maske i rukavice niti su držali distancu kakvu smo mogli da vidimo u Bundesligi.

Mere zaštite nisu poštovali ni fudbaleri na klupi za rezervne igrače ni na terenu kada su se grlili slaveći pogotke, ali ni bliski prijatelji kluba u svečanoj loži.

RepublikaFoto: Starsport
Kršili pravila... Igrači crno-belih se grlili

Jedan od njih bio je i bivši sportski direktor Ivica Iliev, koji u razgovoru za Srpski telegraf poručuje da mu se ovakvi propusti neće ponoviti.

- Istina, bili smo bez maski, ali na otvorenom. Uvek u džepu imam masku, stavim je kad god uđem u zatvoren prostor, a da nije moja kuća. Vidite neke ljude posle toliko vremena, poželite da popričate sa njima i desi vam se da zaboravite masku - pravdao se Iliev.

RepublikaFoto: Starsport
Briga ih za koronu... Prvotimci Partizana

Što se tiče ljubljenja i grljenja među fudbalerima "parnog valjka", Ivica razume taj čin, svestan da je mentalitet kod Srba drugačiji od Nemaca, za koje smo videli da drže distancu.

- Igrao sam u Bundesligi, oni generalno ne vole da se rukuju, ljube, grle. Naši mentalitet jeste drugačiji. Sad u ovoj situaciji sigurno treba menjati navike, ali generalno, kada jednom prođe koronavirus, naravno, nemam ništa protiv da se igrači raduju na taj način - dodao je Iliev.

RepublikaFoto: FK Partizan
Bez zaštite i na klupi za rezervne igrače

Zvezda u subotu sa Grafičarom

Nakon nezvanične test-utakmice prvog tima Crvene zvezde i omladinaca prošlog vikenda (3:0), izabranici Dejana Stankovića u subotu (11.00) odmeriće snage sa Grafičarom.

Crveno-beli će protiv kluba iz vrha Prve lige Srbije, sa kojim imaju poslovno-tehničku saradnju, moći da vide na kom su nivou fizičke i taktičke spreme na sedam dana pred nastavak sezone u Superligi i prvi meč protiv Rada.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Detalj sa utakmice seniora i omladinaca Crvene zvezde

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading