U Engleskoj rešeta mreže, a u Srbiji...: Mitrović pazario penthaus od 800.000 evra na Vračaru, evo i zbog čega

Autor: Telegraf/Republika

Sport

10.04.2020

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Fulama i najbolji strelac naše reprezentacije razmišlja šta bi mogao da radi nakon završetka karijere.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, odlučio je da kupi ozbiljnu nekretninu u Beogradu. Fudbaler koji je rođen u Smederevu, a trenutno nastupa za londonski Fulam, već pravi planove za budućnost, koji su vezani za ulaganje u nekretnine.

Mitrović je nedavno, kako saznaje Telegraf, kupio penthaus u srcu Vračara, koji je izuzetno luksuzan i platio ga je 800.000 evra.

Penthaus je na dva nivoa, ima oko 400 kvadrata i opremljen je najluksuznije. Mitrović i njegova supruga Kristina će moći da uživaju u svom novom domu, koji je opremljen đakuzijima, igraonicom za decu, a ima i posebnu sobu za dadilju.

Mitrović do sada nije imao nekretninu u Beogradu, te je odlučio da konačno ima stan u kojem će moći da boravi kada god je u Srbiji.

Mitrović pored penthausa koji je nedavno kupio, ima u svom posedu i zgradu na Kopaoniku, u kojoj ima 7 apartmana koje izdaje.

Očigledno je srpski reprezentativac svestan mogućnosti dobrog ulaganja u nekretnine i pametno ulaže novac koji je zaradio od fudbala, jer je svestan da kasnije može lepo da živi od toga kada završi karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading