Mudrinski: Odmah sam znao da je prelom

Autor:

Sport

05.10.2017

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Ognjen Mudrinski kaže da je spreman da izdrži sve napore oporavka posle najteže povrede u svojoj karijeri koju je doživeo na poslednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Partizana.

RepublikaFoto: fkcukaricki.rs
Spraman da prevaziđe sve barijere: Ognjen Mudrinski

- Odmah sam osetio i čuo da mi je pukla kost. Nije me u tom momentu jako zabolelo jer sam bio pod adrenalinom, a mom klubu veliko hvala na brzoj reakciji.

Napadač Čukaričkog  je posle nesmotrenog starta Evertona doživeo komplikovanu povredu u poslednjoj prvenstvenoj utakmici. Polomljena mu je kost na potkolenici, pokidani ligamenti na stopalu i iščašen skočni zglob posle čega je hitno operisan jutro posle meča 2. oktobra u Kliničkom centru Srbije.

- Sad sam kući. U glavi sam spreman da izdržim sve napore i da se vratim na teren. Koristim priliku da se zahvalim lekarima i sestrama koji su bili oko mene ovih dana, ali i svim ljudima na podršci, koja mi mnogo znači u ovim momentima. Dobijm mnogo poruka i poziva i ne stižem da odgovorim na sve - rekao je Mudrinski.

Što se tiče starta u kom je povređen, napadač "Brđana" kaže da ne želi to da prepričava, jer su svi videli i mogu da vide na snimku kako je to izgledalo.

- Bio sam od gola 50 metara i dva njihova igrača ispred mene, ali ne bi to da prepričavam - rekao je Mudrinski kom je povreda sa te utakmice najteža u karijeri.




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading