Bum: Stigla ponuda iz Primere za Sadika!

Autor:

Sport

04.01.2020

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle informacije da je Partizan odbio ponudu Liona za Umara Sadika u trku za Nigerijcem uključio se još jedan tim iz takozvane "Lige petice".

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik na ceni

Španski mediji preneli su informaciju, pozivajući se na owngoalnigeria.com, da je Real Sosijedad ozbiljno zainteresovan da vidi Sadika u svojim redovima već ove zime.

Francuski klub je ponudio 6 miliona evra, Partizan navodno traži duplo veću sumu, a Sosijedad je prema navodima ovog sajta spreman da izađe u susret zahtevima crno-belih.

Iz Partizana je pred januarski prelazni rok više puta isticano da niko od stranaca neće napustiti Humsku, ali ako je verovati nigerijskom sajtu pitanje je da li bi Partizan mogao da ostane imun na ovakvu ponudu iz San Sebastijana.

Sadik je u prvom delu sezone postigao 11 golova na terenima Linglong Superlige i deli prvo mesto na listi strelaca, uz još 4 gola na mečevima Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading