(VIDEO) Saša Milovanović: Vučić vodi računa o Srbima u kojoj god zemlji oni živeli!

Autor: Pink, Republika

Vesti

04.01.2020

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović gostovao je u jutarnjem programu na TV Pink. Tom prilikom, istakao je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodi računa o svim Srbima gde god da oni žive.

Foto: TV Pink/printscreen
Direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović

- Vidite kako se odgovorno ponaša Aleksandar Vučić, on meri svaki milimetar, čak će se najaviti ako dolazi u Crnu Goru, iako je to privatna poseta– istakao je Milovanović.

Kako je naglasio, razni lideri su dolazili u našu zemlju 50, 60, 70 puta, jer se u Srbiji leče, provode, kupuju nekretnine.

- Od toga su dva puta bili u zvaničnim posetama, a 68 puta u privatnim posetama, jesu li se nekome najavljivali? Nisu – rekao je Milovanović.

On je dodao da će se predsenik Vučić najaviti ukoliko bude odlazio u Crnu Goru i ukazao na to koliko on brine o svom narodu.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Milovanović u jutarnjem programu

- Predsednik vodi računa o svakom svom potezu, baš zbog toga što su nam nametnuli to nepravedno breme da smo mi u svakoj prilici krivi, da svako glumi žrtvu u odnosu prema Srbiji – kaže Milovanović.

- Sve je to počelo kada je Srbija postala jaka, kada je postala lider u regionu, kada je Srbija počela da povećava plate, penzije, otvara fabrike, dolaze stranci, da se razvija, da gradi. Investicije ne završavaju u okolnim zemljama već u Srbiji, naravno da te neće voleti – napomenuo je Milovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Mara

04.01.2020 09:17

Vucic vodi racuna o svom narodu sirom sveta...

BozaB

04.01.2020 09:20

Predsednik ce uvek podrzati nas narod ma gde on bio.

Milan

04.01.2020 10:00

Podrška našem narodu u Crnoj Gori,svim srcem smo uz vas.

Jelena

04.01.2020 11:02

Predsednik ce uvek braniti svoj narod bez obzira gde zive.