Kostić imao ponudu velikana, ali...

Autor:

Sport

06.09.2019

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogao je Ajntraht posle Luke Jovića, koji je prešao u Real Madrid za 60 miliona evra, da proda i Filipa Kostića ovog leta i lepo zaradi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Kostić

Ali, nisu Nemci želeli da se odreknu još jednog Srbina. Kostić je ima ponudu Intera vrednu 40.000.000 evra. Međutim, Ajntraht se zahvalio Italijanima.

Iako su Italijani bili veoma uporni, uprava Ajntrahta sa sportskim direktorom Fredijem Bobićem na čelu odlučila je da bi prodaja Filipa Kostića znatno oslabila ekipu, posebno posle unosnih transfera koje su ostvarili Luka Jović , Sebastijan Aler (otišao u Vest Hem za 40.000.000 evra) i Ante Rebića (otišao na pozajmicu u Milan sa pravom otkupa od 25.000.000 evra).

- Fredi Bobić je verovao u mene kad niko nije! Ako me neki klub bude i dalje želeo, lako će doći do mene. Zadovoljan sam u Ajntrahtu, sistem 4-2-3-1 koji forsira trener Adi Hiter savršeno mi odgovara. Volim kad imam prostor, ali i slobodu da odlučim kada mogu napred ili nazad - poručio je Filip Kostić.

Filip Kostić imao je fantastičnu prošlu sezonu u kojoj je postigao 10 golova i udelio 13 asistencija. Srbin je prošlog leta stigao u Ajntraht iz Hamburga, prvo na pozajmicu, da bi klub iz Frankfurta vrlo brzo aktivirao klauzulu i otkupio ga za 6 miliona evra.

Srpski reprezentativac ima ugovor sa Ajntrahtom do 2023. godine. Odlično je započeo i novu sezonu sa četiri gola i tri asistencije, a ukoliko nastavi tako, sigurno će uvećati svoju cenu na evropskom tržištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading