Ostojić pun adrenalina: Ako je Zvezda mogla sa Liverpulom, možemo i mi sa Junajtedom!

Autor:

Sport

30.08.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je moglo da bude, mogu reći da sam prezadovoljan - naveo je odbrambeni fudbaler Partizana Bojan Ostojić komentarišući ishod žreba za grupnu fazu Lige Evrope gde će crno-beli igrati protiv Mančester junajteda, Astane i AZ Alkmara

RepublikaFoto: Starsport
Bojan Ostojić

Prema njegovim rečima, crno-beli mogu da se nose sa Astanom i AZ Alkmarom, ali da postoji opravdana bojazan od Mančester junajteda, bez obzira što je deo uprave, stučnog štaba i igrača priželjkivano slavni engleski klub.

- Dosta igrača i ljudi iz uprave su želeli Mančester. Antonio Rukavina, naš reprezentativac igra u Astani i neće biti lako gostovanje. Možemo sa Astanom i Alkmarom da se nosimo, samo se eto malo pribojavamo Mančestera - rekao je štoper koji se protiv Moldea u četvrtak vratio na teren posle povrede.

Kako je naveo, Crvena zvezda je prošle sezone pokazala da može da se nosi sa Englezima (pobeda protiv Liverpula), pa ne vidi razlog zašto crno-beli ne bi mogli na crtu Junajtedu.

-  Veliki klubovi imaju dva tima, ko god izađe na teren daće maksimum i neće biti lako sigurno. Naše komšije su pokazale da mogu da se nose sa Englezima, ne vidim zašto i mi ne bismo mogli - zaključio je Ostojić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading