Miletić napustio Partizan!

Autor:

Sport

30.08.2019

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo dan pošto je izborio plasman u Ligu Evrope, Partizan je ostao bez jednog igrača. Doduše, fudbalera iz grupe prekobrojnih, na koje Savo Milošević nije računao za ovu sezonu. Levi bek Nemanja Miletić napušta tabor crno-belih i seli se u Poljsku.

RepublikaFoto: FK Partizan

Miletić bi trebalo da potpiše za poljsku Koronu iz Kjelcea i to ugovor na tri godine. Bek napušta Partizan posle tri godine i više od 70 odigranih utakmica.

Imaće Miletić u poljskom klubu i starog-novog saigrača iz Humske Milana Radina, a tu je i Aleksandar Bjelica, još jedan Srbin, koji ima i holandski pasoš.

Deo karijere u Partizanu je Miletiću bio pun uspona i padova. Redovno su crno-beli dovodili novog levog beka, a on je uspevao nekako da ih istisne i vrati se u tim.

Ipak, ovog leta ga je Savo Milošević precrtao, a umesto „projektovanog“ Rajka Brežančića, uz levu aut liniju ustalio se Slobodan Urošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading