"Zvezdu niko ne sme da potceni!"

Autor:

Sport

30.08.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela prepustio je ulogu favorita Bajernu i Totenhemu u grupi Lige šampiona u kojoj se osim beogradskog kluba nalazi i Olimpijakos, ali i upozorio da srpskog šampiona niko ne sme da potceni.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela

Prema njegovim rečima, nemački šampion i viceprvak Evrope slove za favorite i da će im tu ulogu i prepustiti.

- U Ligi šampiona nema slabih timova, svi učesnici zasluženo su u elitnom društvu i ni u jednom susretu nije moguće unapred odrediti pobednika. U našoj grupi favoriti su Bajern i Totenhem, ali daleko od toga da nas i Olimpijakos bilo ko sme da otpiše - rekao je Mrkela za klupski sajt.

On je podsetio na prethodne rezultate Zvezde i da u skladu sa tim treba gajiti nadu u nove uspehe.

- Eliminisali smo 12 rivala u tri sezone kvalifikacija, a u grupi smo osvajali bodove protiv ekipa poput Liverpula, Arsenala, Napolija i Kelna. Posebnu snagu imamo pred našom publikom i siguran sam da nam predstoji uzbudljiva jesen. Uveren sam da će zvezdaši uživati u šest evropskih susreta do kraja godine i da će u sva tri meča u Beogradu stadion biti popunjen do poslednjeg mesta - zaključio je Mrkela.

Premijeru na evropskoj jeseni Zvezda će imati 18. septembra protiv Bajerna u Minhenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading