MUSLIN NAJAVIO IRCIMA: Idemo na pobedu u Dablinu

Autor:

Sport

04.09.2017

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je da će naši igrači biti oprezni u duelu sa Republikom Irskom u kvalifikacijama za SP 2018.

RepublikaFoto: fss.rs
Muslin najavljuje pobedu u Dablinu

Fudbaleri Srbije će u utorak od 20.45 igrati sa Republikom Irskom.

 - Imamo manji pritisak od Iraca jer bi oni ispali iz borbe za prvo mesto u slučaju poraza. Imamo i mi pritisak jer je teško dobiti meč loptu, ali nadam se da će se to desiti. Ići ćemo na pobedu, ali nas i nerešen rezultat ostavlja u trci. Neće biti neuspeh ako ne pobedimo jer ćemo ostati u prednosti. Ali, ima još dve utakmice u kvalifikacijama posle toga. Utakmica može mnogo toga da odluči, ali i ne mora. U slučaju da pobedimo bili bismo mnogo, mnogo bliži SP. Lakše je reći nego uraditi jer nas čeka najteža utakmica u kvalifikacijama - rekao je selektor Srbije.

On je potom analizirao reprezentaciju Irske.

- Fudbal ne čine samo tehnika i taktika, već je tu i borba, a tu stranu Irska ima. Imali smo problema u prvoj utakmici u Beogradu. Dve ekipe igraju različit fudbal i videćemo koji će fudbal pobediti. Svaka ekipa ima svoje prednosti - naveo je selektor Srbije.

Srbija se posle 7. kola nalazi na prvom mestu na tabeli grupe D sa 15 bodova, dok je Irska druga sa 13.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading