MUSLIN: Pobedom u Dablinu da rešimo plasman u Rusiju

Autor:

Sport

04.09.2017

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utorak od 20:45 u Dablinu, fudbalska reprezentacija Srbije imaju prvu priliku da jednom nogom već osete travu ruskih terena na Mundijalu. Osvojena tri boda protiv Irske u gostima, i reprezentativci Srbije već znaju da će radno provesti sledeće leto, i to na najvećoj fudbalskoj smotri na svetu.

RepublikaFoto: fss.rs
Obavlja posao zbog kojeg je i došao na mesto selektora: Slavoljub Muslin

Tri boda protiv Moldavije i remi Irske u Gruziji (1:1), omogućili su izabranicima Slavoljuba Muslilna da se odlepe na tabeli od prvih pratilaca, sledećeg rivala – Republike Irske.

- U dobrom smo periodu, a poslednja utakmica je pokazala da smo u dobroj formi. Nema povredjenih igrača, Antonio Rukavina se oporavio i konkuriše za mesto u timu. Znamo da će biti vrlo teško, to je za njih možda poslednja šansa, ali i za nas je vrlo važna utakmica. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe jer ovde praktično možemo da rešimo plasman u Rusiju. Ako osvojimo bod držali bismo ih na dva boda razlike, ali bi nam se druge ekipe približile. Ne kažem da remi ne bi bio dobar, ali pobeda bi nas ozbiljno približila Rusiji- rekao je selector Slavoljub Muslin novinarima na aerodromu "Nikola Tesla" uoči puta u Irsku.


Strateg naše reprezentacije je istakao da je atmosfera u ekipi odlična posle pobede protiv Moldavije.

Muslin je otkrio je da će u utorak protiv Irske braniti Vladimir Stojković, pošto je formom u Partizanu pokazao da to zaslužuje i dodao da nema dileme oko sastava tima.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading