Sergej u Crnoj Gori? NEĆE MOĆI...

Autor: Informer

Sport

03.09.2017

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba pukla je vest da bi vezista Lacija Sergej Milinković-Savić mogao da zaigra za seniorsku selekciju Crne Gore, pošto ga selektor Srbije ne poziva u "A" tim.

RepublikaFoto: instagram.com/sergej___21
Milinković-Savić čeka poziv selektora Muslina

Dileme je otklonio Mateja Kežman, nekadašnji reprezentativac naše zemlje, a sada zastupnik mladog fudbalera.

On je začuđen zbog čega se ova tema uopšte pokrenula, kada Milinković-Savić nijednim svojim gestom nije pokazao bilo kakvu želju da igra za neku drugu reprezentaciju osim Srbije. Što je najvažnije, tako će i ostati.

- Već je dokazao koliki je patriota, odazivao se na svaki poziv u mladu reprezentaciju. Momak je pravi, ne vidim nijedan problem, osim taj što ga selektor Slavoljub Muslin ne zove u reprezentaciju. A nadam se da će se i to rešiti. On ima samo jednu državu - izjavio je Kežman za ''Informer''.

Nakon ovoga možemo da odahnemo, pošto je u prošlosti Srbija izgubila nekoliko bitaka za pojedine fudbalere, ali se čini da je ovo mogao da bude najveći udarac, imajući u vidu da se za Milinković-Savića već sada raspituju u Juventusu i Real Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading