Da li je Šarenac udario na Pešića? Urnebesan komentar komentatora RTS-a koji je ZAPALIO društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.09.2022

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Šareni o gorućoj temi.

Da li je Šarenac udario na Pešića? Urnebesan komentar komentatora RTS-a koji je ZAPALIO društvene mreže! (VIDEO)

Foto: Starsport

Slobodan Šarenac i Svetislav Pešić

Komentator RTS-a Slobodan Šarenac oglasio se putem društvenih mreža o debaklu reprezentacije Srbije na Eurobasketu.

Popularni Šareni je, tom prilikom, podsetio na reči bivšeg selektora "Orlova" Aleksandra Đorđevića, što su mnogi protunačili kao "peckanje" Svetislava Pešića.

- Aleksandar Đorđević je rekao da je ovo himna koju želi da sluša kao poslednju, na kraju nekog takmičenja, za šta je potrebno da tim osvoji zlato. Nismo uspeli u tome ni ovoga puta. Nažalost. Posle ispadanja u grupnoj fazi 2007. ovo je za Srbiju, od svoje samostalnosti, najgori plasman košarkaške reprezentacije. Ide vreme naravno, ide život, novi dani i novi izazovi, ali i novi izbori koji možda (ne)daju željeni rezultat. Može se nadovezati i ono što sam rekao u prenosu – “Nisu nam valjale tri medalje za pet godina, nije bilo zlata, hteli smo više i bolje, sasvim opravdano i normalno, ali šta smo zaista dobili?!” Odgovor – ništa – napisao je Šarenac uz snimak intoniranja himne u Mercedes Benc areni.

 

 

Podsetimo da je Sale sa Srbijom osvojio srebrnu medalju na minulom šampionatu "starog kontinenta", a ovoga puta viđena je senzacionalna eliminacija od Italije već na startu nokaut faze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
BATA

12.09.2022 16:13

Pa zar se ovako zahvaljuje Pešiću koji je prihvatio razjedinjene igrače reprezentacije da ujedini i da napravi dobar tim. Za neuspeh na evropskom prvenstvu nije on kriv već dobra igra Italijana i slaba igra naših igrača koji nisu izdržali pritisak favorita koji su imali a i šut ih nije služio pa im je ova najvažnija utakmica bila najslabija na ovom prvenstvu. Trebalo ih jew psihički pripremiti a ne sada kriviti najboljeg našeg stručnjaka već ga treba zadržati za dalje stvaranje još uspešnijeeg tima.