BRATSKI POKLIČ CRNOGORACA NAKON ELIMINACIJE: Navijaćemo za Srbiju, mogu do zlata!

Autor:

Sport

11.09.2022

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe reči.

BRATSKI POKLIČ CRNOGORACA NAKON ELIMINACIJE: Navijaćemo za Srbiju, mogu do zlata!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Košarkaši Crne Gore eliminisani su sa Evropskog prvenstva nakon što su u polufinalu pretrpeli poraz od domaćina Nemačke.

Nakon ispadanja sa Evrobasketa brojni reprezentativci Crne Gore puni su reči hvale za reprezentaciju Srbije.

- Mislim da je očekivano da Srbija i Slovenija igraju ovako, a i da Luka igra tako, nije više bitno da li je FIBA ili NBA. Mislim da je to sigurno polufinale, gde mislim da je Srbija za nijansu bolja. Sigurno ćemo uživati - rekao je Dino Radončić. 

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice između domaćina Nemačke i Crne Gore u 1/8 finala Evrobasketa

Slično mišljenje o "Orlovima" ima i sjajni Vladimir Mihailović.

- Iskreno, onako, deluju jako impresivno. Stvarno, iako je Evropsko prvenstvo, niko se ne sme potceniti. Grupa im je bila lakša, ali su oni pokazali apsolutnu dominaciju i prošli dalje. Raspored im je dosta povoljan, ali će u nokaut fazi morati da budu fokusirani da stignu do samog kraja - rekao je Mihailović.

Marko Simonović nije hteo ni da krije, otkrio je da će on i njegovi saigrači da navijaju za Srbiju u nastavku Evrobasketa. 

- Mislim da će Srbija ići do kraja i stvarno im želim puno sreće. Navijaćemo ih za njih, nadam se da će osvojiti zlatnu medalju - izjavio je Simonović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading