EUFORIJA U GRČKOJ I SLOVENIJI: Posle povrede Nedovića, nova LOŠA VEST za Srbiju pred završnicu Eurobasketa!

Autor:

Sport

08.09.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgreva se atmosfera pred doigravanje, promenio se poredak favorita.

EUFORIJA U GRČKOJ I SLOVENIJI: Posle povrede Nedovića, nova LOŠA VEST za Srbiju pred završnicu Eurobasketa!

Foto: Starsport

Bek Srbije Nemanja Nedović

Uskoro počinje eliminaciona faza Eurobasketa, a reprezentacija Srbije više ne slovi za favorita za osvajanje zlatne medalje.

Prema predikcijama vodećih svetskih kladionica, najveće šanse da dođe do najsjajnijeg odličja ima selekcija Grčke, a kvota na "Helene" kreće se oko 3,50. Slede Slovenci, predvođeni maestralnim Lukom Dončićem sa kvotom od 3,80 do 4,00, dok je na "Orlove" preko 4,00.

Značajno manje izglede "bukmejkeri" daju Francuskoj (7,00), Nemačkoj (11,00), Litvaniji i Španiji na koje je oko 13,00...

Republika

Foto: Tanjug/AP

Grcima zlato na EP? Janis Adetekumbo

Podsetimo da su izabranici selektora Svetislava Pešića doživeli veliki peh u vidu povrede Nemanje Nedovića, što je sigurno uticalo na odnos snaga uoči osmine finala kontinentalnog prvenstva.

Ipak, statistika govori da je srpski centar Nikola Jokić neprikosnoven na Evropskom prvenstvu, a naša selekcija večeras od 21 čas igra protiv Poljske u meču koji će odlučiti pobednika grupe D.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading