POSLE DEBAKLA OD NAPOLIJA: Klop kao Tuhel?

Autor:

Sport

08.09.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redsi su se loše proveli u Napulju.

POSLE DEBAKLA OD NAPOLIJA: Klop kao Tuhel?

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop

Fudbaleri Liverpula deklasirani su na startu Lige šampiona na gostovanju Napoliju.

Italijanski predstavnik slavio je sa ubedljivih 4:1, a razlika je mogla da bude i mnogo veća.

Po završetku meča trener Liverpula Jirgen Klop govorio je o katastrofalnoj partiji svojih izabranika.

- Problemi su bili očiti. Napoli je odigrao jako dobru, a mi lošu utakmicu. Početak nas je poljuljao. Nije lako u ovoj atmosferi, ali naši problemi leže u tome što stvarno nismo igrali dobro. Nismo bilikompaktni. U 60 minuta igre nismo napravili presing, sve dok Tijago nije ušao. Gubili smo mnogo lopti jer smo bili daleko - rekao je Klop.

Nemac je prihvatio odgovornos za ovakav rezultat.

- Moj posao je da otkrijem zašto nam ne ide. Nije prvi put da igramo loše, a deo razloga i znamo, ali zaista mislim da smo danas mogli puno bolje, a nismo. Moja je odgovornost, moraću dobro da razmislim, da vidim gde je tačno pošlo po zlu kako bih momcima preneo pravu poruku - rekao je Klop, a potom dodao:

- Težak period, ali i kada ne igrate dobro možete se braniti dobro. Moramo pronaći novi način igre, iako bi svi bili srećni kada bismo mogli da igramo ono što smo igrali pre. Dosta toga nam nedostaje, a sada moramo da se tražimo usred Premijer lige i Lige šampiona. Za tri dana igramo protiv Vulvsa, ako su gledali utakmicu verovatno sada ne mogu da prestanu da se smeju. Vide ovo kao savršen momenat za meč protiv Liverpula, a i ja bih se složio.

Tomas Tuhel je dobio otkaz u Čelsiju posle lošeg starta sezone, a na pitanje da li bi mogao da prođe kao njegov kolega, Klop je imao interesantan odgovor.

Na pitanje da li se palši da bi mogao da prođe kao Tomas Tuhel, Nemac je dao zanimljiv odgovor:

- Ne baš, nije takav slučaj. Naši vlasnici su veoma smireni i očekuju da ja rešim situaciju, a ne neko drugi - zaključio je temperamentni trener Redsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading